Jag heter Moa är 20 år. Är lillasyster, moster och har gått nio 9 år på Västerås Waldorfskolan och 4 år på Ösby Naturgymnasium. Nu har jag slutat skolan och tagit studenten. Har flytta hemifrån det var mitt mål att flytta det året jag fyller 20 år. Har jobbat sedan augusti på Konstverket.

Intressen
Åka på kryssning är något jag älskar, att spela Sims på min dator, dansa, min Ipad, teater, bio, Wii spel, spela gitarr och trummor, Friskis Svettis, och att rida. Gillar jättemycket djur har en kanin som heter Pärlan han är snart 4 år han ser ni på bilden här på höger sida.

Nu finns jag också på Facebook och Instagram.

Mina idoler

Magnus Carlsson, Loreen, Peter Bruno,  Jersey Boys och Hannah Montana. 

Min familj

Mamma heter Margareta men kallas för Maggan pappa heter Anders och vill kallas Zunkan! 2006 gifte sig min storasyster Hanna vet ni vad? "jag älskar hennes man Daniel också"
2007 föddes Herman och jag blev moster. Det är jätteroligt att vara moster jag har längtat så efter en baby. Nu är han stor och vi gillar att vara korta stunder. Gillar att vara ifred ibland man är ju tonåring. Min släkt är inte så jättestor men jag har tre kusiner, Alexander, Lisa och Helen. Sedan har jag en farmor som bor här, min morbror Morgan bor i Bohuslän. Herman Hanna och Daniel bor där också.